Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Sumska, Olha | |
dc.contributor.author | Раnchenko, Nataliya | |
dc.contributor.author | Ishchenko, Olena | |
dc.date.accessioned | 2024-12-26T11:32:41Z | |
dc.date.available | 2024-12-26T11:32:41Z | |
dc.date.issued | 2024-06 | |
dc.identifier.citation | Sumska, O., Раnchenko, N., Ishchenko, O.; Priss, O. (Ed.) (2024). Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ, 222-248. doi: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch9 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10230 | |
dc.description.abstract | Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень та прогресивні рішення щодо використання фітоколоїду – карагінану Phyllophora (Зерновське родовище), виділеного з Чорноморської червоної водорості Phyllophora Brodyas, регулятора харчової консистенції. Обґрунтовано технологічні аспекти використання карагінану з чорноморських червоних водоростей Phyllophora Brody. Проведене дослідження показує, що застосування даного продукту («ПЗФ» карагінан) є доцільним для розширення спектру регуляторів консистенції продуктів харчової промисловості. Встановлено, що карагінан «PZF», екстрагований з червоної водорості Чорноморської філофори Броди, має вміст 3,6-ангідрогалактози 21,3 %; масова частка сульфоефірних груп (у перерахунку на SO4) становить 24,2 %. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ | ru |
dc.subject | карагінан, фітоколоїд, регулятор консистенції, екстракція, реологічні властивості, фізико-хімічні властивості, харчові технології | ru |
dc.title | Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. | ru |
dc.title.alternative | Обґрунтування технології використання каррагінану філофорного поля Зернова як регулятора консистенції харчових продуктів | ru |
dc.type | Book | ru |