Репозиторий Dspace

Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Sumska, Olha
dc.contributor.author Раnchenko, Nataliya
dc.contributor.author Ishchenko, Olena
dc.date.accessioned 2024-12-26T11:32:41Z
dc.date.available 2024-12-26T11:32:41Z
dc.date.issued 2024-06
dc.identifier.citation Sumska, O., Раnchenko, N., Ishchenko, O.; Priss, O. (Ed.) (2024). Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ, 222-248. doi: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch9 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10230
dc.description.abstract Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень та прогресивні рішення щодо використання фітоколоїду – карагінану Phyllophora (Зерновське родовище), виділеного з Чорноморської червоної водорості Phyllophora Brodyas, регулятора харчової консистенції. Обґрунтовано технологічні аспекти використання карагінану з чорноморських червоних водоростей Phyllophora Brody. Проведене дослідження показує, що застосування даного продукту («ПЗФ» карагінан) є доцільним для розширення спектру регуляторів консистенції продуктів харчової промисловості. Встановлено, що карагінан «PZF», екстрагований з червоної водорості Чорноморської філофори Броди, має вміст 3,6-ангідрогалактози 21,3 %; масова частка сульфоефірних груп (у перерахунку на SO4) становить 24,2 %. ru
dc.language.iso en ru
dc.publisher Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ ru
dc.subject карагінан, фітоколоїд, регулятор консистенції, екстракція, реологічні властивості, фізико-хімічні властивості, харчові технології ru
dc.title Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. ru
dc.title.alternative Обґрунтування технології використання каррагінану філофорного поля Зернова як регулятора консистенції харчових продуктів ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись