DSpace Repository

Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products.

Show simple item record

dc.contributor.author Sumska, Olha
dc.contributor.author Раnchenko, Nataliya
dc.contributor.author Ishchenko, Olena
dc.date.accessioned 2024-12-26T11:32:41Z
dc.date.available 2024-12-26T11:32:41Z
dc.date.issued 2024-06
dc.identifier.citation Sumska, O., Раnchenko, N., Ishchenko, O.; Priss, O. (Ed.) (2024). Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ, 222-248. doi: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch9 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10230
dc.description.abstract Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень та прогресивні рішення щодо використання фітоколоїду – карагінану Phyllophora (Зерновське родовище), виділеного з Чорноморської червоної водорості Phyllophora Brodyas, регулятора харчової консистенції. Обґрунтовано технологічні аспекти використання карагінану з чорноморських червоних водоростей Phyllophora Brody. Проведене дослідження показує, що застосування даного продукту («ПЗФ» карагінан) є доцільним для розширення спектру регуляторів консистенції продуктів харчової промисловості. Встановлено, що карагінан «PZF», екстрагований з червоної водорості Чорноморської філофори Броди, має вміст 3,6-ангідрогалактози 21,3 %; масова частка сульфоефірних груп (у перерахунку на SO4) становить 24,2 %. ru
dc.language.iso en ru
dc.publisher Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ ru
dc.subject карагінан, фітоколоїд, регулятор консистенції, екстракція, реологічні властивості, фізико-хімічні властивості, харчові технології ru
dc.title Justification of the technology for the use of Phyllophora (Zernov field) carrageenan as a regulator of the consistency of food products. ru
dc.title.alternative Обґрунтування технології використання каррагінану філофорного поля Зернова як регулятора консистенції харчових продуктів ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account