Репозиторий Dspace

Шляхи використання кульбаби у харчовій промисловості.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Ковдрин, Василь
dc.date.accessioned 2024-12-13T10:05:11Z
dc.date.available 2024-12-13T10:05:11Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Ковдрин В.І., Дзюндзя О.В. Шляхи використання кульбаби у харчовій промисловості. Інновації та науковий потенціал світу: V міжнародна наукова конференція, м. Умань, 25 жовтня 2024. Умань. С. 405-406. ru
dc.identifier.issn 978-617-8440-18-3
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10170
dc.description.abstract розглянуто шляхи використання квітів кульбаби ru
dc.publisher УКРЛОГОС Груп ru
dc.subject кульбаба ru
dc.subject квіти ru
dc.subject фруктові консерви ru
dc.title Шляхи використання кульбаби у харчовій промисловості. ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись