Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Ковдрин, Василь | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T10:05:11Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T10:05:11Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Ковдрин В.І., Дзюндзя О.В. Шляхи використання кульбаби у харчовій промисловості. Інновації та науковий потенціал світу: V міжнародна наукова конференція, м. Умань, 25 жовтня 2024. Умань. С. 405-406. | ru |
dc.identifier.issn | 978-617-8440-18-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10170 | |
dc.description.abstract | розглянуто шляхи використання квітів кульбаби | ru |
dc.publisher | УКРЛОГОС Груп | ru |
dc.subject | кульбаба | ru |
dc.subject | квіти | ru |
dc.subject | фруктові консерви | ru |
dc.title | Шляхи використання кульбаби у харчовій промисловості. | ru |
dc.type | Thesis | ru |