dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Косенчук, Василь |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-13T09:20:02Z |
|
dc.date.available |
2024-12-13T09:20:02Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Косенчук В.В. Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення. Матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції «Якість та безпечність товарів», Луцьк (5 квітня 2024 року) Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024.с.120-121 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10166 |
|
dc.description.abstract |
розглянуто технологію виробництва безглютенових вареників спеціального призначення |
ru |
dc.publisher |
Луцький національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
вареники |
ru |
dc.subject |
целіакія |
ru |
dc.subject |
глютен |
ru |
dc.subject |
рисове борошно |
ru |
dc.subject |
кукурудзяне борошно |
ru |
dc.title |
Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |