00 DSpace/Manakin Repository

Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Косенчук, Василь
dc.date.accessioned 2024-12-13T09:20:02Z
dc.date.available 2024-12-13T09:20:02Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Косенчук В.В. Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення. Матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції «Якість та безпечність товарів», Луцьк (5 квітня 2024 року) Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024.с.120-121 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10166
dc.description.abstract розглянуто технологію виробництва безглютенових вареників спеціального призначення ru
dc.publisher Луцький національний технічний університет ru
dc.subject вареники ru
dc.subject целіакія ru
dc.subject глютен ru
dc.subject рисове борошно ru
dc.subject кукурудзяне борошно ru
dc.title Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу