Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Косенчук, Василь | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T09:20:02Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T09:20:02Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Косенчук В.В. Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення. Матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції «Якість та безпечність товарів», Луцьк (5 квітня 2024 року) Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024.с.120-121 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10166 | |
dc.description.abstract | розглянуто технологію виробництва безглютенових вареників спеціального призначення | ru |
dc.publisher | Луцький національний технічний університет | ru |
dc.subject | вареники | ru |
dc.subject | целіакія | ru |
dc.subject | глютен | ru |
dc.subject | рисове борошно | ru |
dc.subject | кукурудзяне борошно | ru |
dc.title | Перспективні інгредієнти для виробництва вареників спеціального призначення | ru |
dc.type | Thesis | ru |