Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Мальчевська, Карина | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:43:51Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:43:51Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Мальчевська К.В., Дзюндзя О.В. Бісквітні кондитерські вироби в Україні: шляхи розвитку. Education and science of today: intersectoral issues and development of sciences: матер. VІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Кембридж (Великобританія), 29 березня 2024 . Кембридж. С. 216-217. | ru |
dc.identifier.issn | 978-617-8312-02-2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10162 | |
dc.description.abstract | визначено споживчий попит на бісквітну продукцію в Україні | ru |
dc.publisher | P.C. Publishing House & UKRLOGOS Group | ru |
dc.subject | бісквіт | ru |
dc.subject | кондитерські вироби | ru |
dc.title | Бісквітні кондитерські вироби в Україні: шляхи розвитку. | ru |
dc.type | Thesis | ru |