Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Лазарук, Іван | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:30:08Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:30:08Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Перспективні рослинні інгредієнти для виробництва сиркових десертів. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості». – Хмельницький, ХНТУ, 2024. с.111-113 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10160 | |
dc.description.abstract | розглянуто можливість створення раціональної технології сиркового десерту зі збалансованим складом використовуючи місцеву рослину сировину. | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
dc.subject | молоко | ru |
dc.subject | сиркові десерти | ru |
dc.subject | НАССР | ru |
dc.subject | айва | ru |
dc.subject | репіс | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВНІ РОСЛИННІ ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИРКОВИХ ДЕСЕРТІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |