Репозиторий Dspace

ПЕРСПЕКТИВНІ РОСЛИННІ ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИРКОВИХ ДЕСЕРТІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Лазарук, Іван
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:30:08Z
dc.date.available 2024-12-13T08:30:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Перспективні рослинні інгредієнти для виробництва сиркових десертів. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості». – Хмельницький, ХНТУ, 2024. с.111-113 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10160
dc.description.abstract розглянуто можливість створення раціональної технології сиркового десерту зі збалансованим складом використовуючи місцеву рослину сировину. ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject молоко ru
dc.subject сиркові десерти ru
dc.subject НАССР ru
dc.subject айва ru
dc.subject репіс ru
dc.title ПЕРСПЕКТИВНІ РОСЛИННІ ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИРКОВИХ ДЕСЕРТІВ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись