dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Лазарук, Іван |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-13T08:30:08Z |
|
dc.date.available |
2024-12-13T08:30:08Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Перспективні рослинні інгредієнти для виробництва сиркових десертів. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості». – Хмельницький, ХНТУ, 2024. с.111-113 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10160 |
|
dc.description.abstract |
розглянуто можливість створення раціональної технології сиркового
десерту зі збалансованим складом використовуючи місцеву рослину
сировину. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
молоко |
ru |
dc.subject |
сиркові десерти |
ru |
dc.subject |
НАССР |
ru |
dc.subject |
айва |
ru |
dc.subject |
репіс |
ru |
dc.title |
ПЕРСПЕКТИВНІ РОСЛИННІ ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИРКОВИХ ДЕСЕРТІВ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |