dc.contributor.author |
Любенко, Оксана Іванівна |
|
dc.contributor.author |
Солдатов, Андрій Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-04T21:50:42Z |
|
dc.date.available |
2024-12-04T21:50:42Z |
|
dc.date.issued |
2024-03-21 |
|
dc.identifier.citation |
ХДАЕУ |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10150 |
|
dc.description |
У всьому світі зростає зацікавленість споживачів у тому, як саме
виробляються продукти харчування. Органічне сільське господарство є не лише
джерелом високоякісних продуктів, отриманих без використання пестицидів та
інших забруднюючих речовин, а й сприяє збереженню та відновленню природних
ресурсів. |
ru |
dc.description.abstract |
Пріоритетним напрямом сьогодення нашої країна та Півдня України – є
охорона довкілля, яка тісно пов’язана з сучасними проблемами екологічної безпеки
при виробництві птахівничої продукції та воєними діями. Серед галузей
тваринництва найдинамічнішою його складовою частиною є птахівництво. Ця
галузь є основним виробником відносно дешевих та біологічно повноцінних
харчових продуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
ХДАЕУ; |
|
dc.subject |
Перепела, яйце, вітамін |
ru |
dc.title |
ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ |
ru |
dc.title.alternative |
ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |