Репозиторий Dspace

ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Любенко, Оксана Іванівна
dc.contributor.author Солдатов, Андрій Володимирович
dc.date.accessioned 2024-12-04T21:50:42Z
dc.date.available 2024-12-04T21:50:42Z
dc.date.issued 2024-03-21
dc.identifier.citation ХДАЕУ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10150
dc.description У всьому світі зростає зацікавленість споживачів у тому, як саме виробляються продукти харчування. Органічне сільське господарство є не лише джерелом високоякісних продуктів, отриманих без використання пестицидів та інших забруднюючих речовин, а й сприяє збереженню та відновленню природних ресурсів. ru
dc.description.abstract Пріоритетним напрямом сьогодення нашої країна та Півдня України – є охорона довкілля, яка тісно пов’язана з сучасними проблемами екологічної безпеки при виробництві птахівничої продукції та воєними діями. Серед галузей тваринництва найдинамічнішою його складовою частиною є птахівництво. Ця галузь є основним виробником відносно дешевих та біологічно повноцінних харчових продуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries ХДАЕУ;
dc.subject Перепела, яйце, вітамін ru
dc.title ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ ru
dc.title.alternative ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись