Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Любенко, Оксана Іванівна | |
dc.contributor.author | Солдатов, Андрій Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2024-12-04T21:50:42Z | |
dc.date.available | 2024-12-04T21:50:42Z | |
dc.date.issued | 2024-03-21 | |
dc.identifier.citation | ХДАЕУ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10150 | |
dc.description | У всьому світі зростає зацікавленість споживачів у тому, як саме виробляються продукти харчування. Органічне сільське господарство є не лише джерелом високоякісних продуктів, отриманих без використання пестицидів та інших забруднюючих речовин, а й сприяє збереженню та відновленню природних ресурсів. | ru |
dc.description.abstract | Пріоритетним напрямом сьогодення нашої країна та Півдня України – є охорона довкілля, яка тісно пов’язана з сучасними проблемами екологічної безпеки при виробництві птахівничої продукції та воєними діями. Серед галузей тваринництва найдинамічнішою його складовою частиною є птахівництво. Ця галузь є основним виробником відносно дешевих та біологічно повноцінних харчових продуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | ХДАЕУ; | |
dc.subject | Перепела, яйце, вітамін | ru |
dc.title | ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ | ru |
dc.title.alternative | ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ В УКРАЇНІ | ru |
dc.type | Article | ru |