DSpace Repository

Сучасні аспекти виробництва м'ясної продукції в контексті вимог харчового законодавства

Show simple item record

dc.contributor.author Япрінцев, Віталій Сергійович
dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.date.accessioned 2024-11-30T08:08:34Z
dc.date.available 2024-11-30T08:08:34Z
dc.date.issued 2024-09
dc.identifier.citation Горач О.О., Япрінцев В.С. Сучасні аспекти виробництва м'ясної продукції в контексті вимог харчового законодавства ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10071
dc.language.iso other ru
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject оцінка якості ru
dc.title Сучасні аспекти виробництва м'ясної продукції в контексті вимог харчового законодавства ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account