dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Сенатор, Олександр Іванович |
|
dc.date.accessioned |
2024-11-30T07:59:36Z |
|
dc.date.available |
2024-11-30T07:59:36Z |
|
dc.date.issued |
2024-09-18 |
|
dc.identifier.citation |
Горач О.О., Сенатор О.І. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10070 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
функціональні продукти харчування |
ru |
dc.subject |
безглютенова продукція |
ru |
dc.subject |
безпечність |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |