Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Сенатор, Олександр Іванович | |
dc.date.accessioned | 2024-11-30T07:59:36Z | |
dc.date.available | 2024-11-30T07:59:36Z | |
dc.date.issued | 2024-09-18 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Сенатор О.І. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10070 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | функціональні продукти харчування | ru |
dc.subject | безглютенова продукція | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | ru |
dc.type | Thesis | ru |