DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Япрінцев, Віталій Сергійович
dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.date.accessioned 2024-11-30T07:52:42Z
dc.date.available 2024-11-30T07:52:42Z
dc.date.issued 2024-09-18
dc.identifier.citation Горач О.О., Япрінцев В.С. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10068
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account