Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Япрінцев, Віталій Сергійович
dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.date.accessioned 2024-11-30T07:52:42Z
dc.date.available 2024-11-30T07:52:42Z
dc.date.issued 2024-09-18
dc.identifier.citation Горач О.О., Япрінцев В.С. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10068
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись