dc.contributor.author |
Соколовська, І. М. |
|
dc.contributor.author |
Ковалевський, С. І. |
|
dc.date.accessioned |
2024-11-25T14:29:32Z |
|
dc.date.available |
2024-11-25T14:29:32Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Kovalevskyi S. I., Sokolovska I. M. Research on the influence of preceding crops and sowing dates on the productivity indicators of winter barley in the onditions of the northern steppe of Ukraine. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. С. 37-41. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10051 |
|
dc.description.abstract |
Ячмінь - одна з найдавніших культивованих культур у світі, широко поширена
глобально. З давніх часів значення ячменю як основного джерела їжі має
знизився порівняно з іншими культурами. Використовується на корм тваринам і в їжу людям, з її
Основне використання - виробництво алкогольних напоїв. Зростаючий споживач
інтерес до харчування і здоров'я, а також репутація ячменю як стресостійкого
культури, вказує на її потенційну користь.
За світовим виробництвом основних культур ячмінь посідає четверте місце серед зернових
культур і одинадцяте загалом, широко культивується в усьому світі. Зерно ячменю є
в основному використовується як корм для тварин, солод і харчові продукти для споживання людиною, с
солод є другим за обсягом використання. |
ru |
dc.language.iso |
en |
ru |
dc.subject |
ячмінь озимий |
ru |
dc.subject |
попередники |
ru |
dc.subject |
строки сівби |
ru |
dc.subject |
продуктивність ячменю озимого |
ru |
dc.title |
RESEARCH ON THE INFLUENCE OF PRECEDING CROPS AND SOWING DATES ON THE PRODUCTIVITY INDICATORS OF WINTER BARLEY IN THE CONDITIONS OF THE NORTHERN STEPPE OF UKRAINE |
ru |
dc.title.alternative |
Дослідження впливу попередників та строку сівби на показників продуктивності ячменю озимого в умови північного степу України |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |