Репозиторий Dspace

Спосіб виробництва кексу "Новинка"

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-03T15:59:19Z
dc.date.available 2020-03-03T15:59:19Z
dc.date.issued 2017-10-10
dc.identifier.citation Спосіб виробництва кексу "Новинка"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 13/06, A21D 13/062, A21D 2/36. № u 2017 04051; заявл. 24.04.2017; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/989
dc.description.abstract Спосіб виробництва кексу підвищеної біологічної і зниженої енергетичної цінності включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію та гідрокарбонату натрію, борошна, замішування тіста, викладання у форми, випікання і охолодження. Проводять збивання розм'якшеного вершкового масла з фруктозою 10-15 хв., додають знежирений кисломолочний сир і відновлений порошок з хурми (відновлюється при температурі води 60°С 10 хв.) та збивають до отримання однорідної маси, додають меланж, карбонат амонію та гідрокарбонат натрію, ретельно перемішують, додають борошно і крохмаль замішують тісто 3-5 хв. та викладають у форми, випікання проводять при температурі 205-215 °С протягом 25-30 хвилин та охолоджують. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.title Спосіб виробництва кексу "Новинка" ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись