DSpace Repository

Спосіб виробництва кексу "Новинка"

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-03T15:59:19Z
dc.date.available 2020-03-03T15:59:19Z
dc.date.issued 2017-10-10
dc.identifier.citation Спосіб виробництва кексу "Новинка"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 13/06, A21D 13/062, A21D 2/36. № u 2017 04051; заявл. 24.04.2017; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/989
dc.description.abstract Спосіб виробництва кексу підвищеної біологічної і зниженої енергетичної цінності включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію та гідрокарбонату натрію, борошна, замішування тіста, викладання у форми, випікання і охолодження. Проводять збивання розм'якшеного вершкового масла з фруктозою 10-15 хв., додають знежирений кисломолочний сир і відновлений порошок з хурми (відновлюється при температурі води 60°С 10 хв.) та збивають до отримання однорідної маси, додають меланж, карбонат амонію та гідрокарбонат натрію, ретельно перемішують, додають борошно і крохмаль замішують тісто 3-5 хв. та викладають у форми, випікання проводять при температурі 205-215 °С протягом 25-30 хвилин та охолоджують. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.title Спосіб виробництва кексу "Новинка" ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account