Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T09:38:41Z | |
dc.date.available | 2024-10-10T09:38:41Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Панкєєв, С.П. Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області // ТНВ. Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С.174-182 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9832 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізоване обґрунтування технологічних показників виробництва яло- вичини у спеціалізованому м’ясному скотарстві для господарств Південного регіону Укра- їни. Мета і задачі запропонованих сучасних технологій виробництва яловичини у галузі спеціалізованого м’ясного скотарства полягають у закріпленні і систематизації набу- тих знань з базових технологічних показників – годівлі великої рогатої худоби м’ясного напряму продуктивності; розведення; механізації виробничих процесів та інших, а також під час освоєння галузі скотарства взагалі питання ведення галузі у сучасних умовах при- ватної власності на землю та майно | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області | ru |
dc.type | Article | ru |