Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Лісогурська, Д.В. | |
dc.contributor.author | Фурман, С.В. | |
dc.contributor.author | Лісогурська, О.В. | |
dc.contributor.author | Адамчук, Л.О. | |
dc.contributor.author | Лігоміна, І.П. | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T09:31:56Z | |
dc.date.available | 2024-10-10T09:31:56Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Лісогурська, Д.В. Показники якості і безпечності меду при зберіганні // ТНВ.Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С. 160-167 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9830 | |
dc.description.abstract | У статті досліджено показники якості і безпечності меду протягом зберігання. Під час весняної ревізії були сформовані бджолині сім’ї-аналоги, однакові за походженням, силою, запасами корму, віком матки) і в кінці медоносного сезону відібрані зразки меду. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Показники якості і безпечності меду при зберіганні | ru |
dc.type | Article | ru |