Репозиторий Dspace

Показники якості і безпечності меду при зберіганні

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Лісогурська, Д.В.
dc.contributor.author Фурман, С.В.
dc.contributor.author Лісогурська, О.В.
dc.contributor.author Адамчук, Л.О.
dc.contributor.author Лігоміна, І.П.
dc.date.accessioned 2024-10-10T09:31:56Z
dc.date.available 2024-10-10T09:31:56Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Лісогурська, Д.В. Показники якості і безпечності меду при зберіганні // ТНВ.Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С. 160-167 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9830
dc.description.abstract У статті досліджено показники якості і безпечності меду протягом зберігання. Під час весняної ревізії були сформовані бджолині сім’ї-аналоги, однакові за походженням, силою, запасами корму, віком матки) і в кінці медоносного сезону відібрані зразки меду. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Показники якості і безпечності меду при зберіганні ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись