dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Резніченко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2024-10-09T11:47:45Z |
|
dc.date.available |
2024-10-09T11:47:45Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Резніченко А.В. Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS».Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисципінарність: матер. ІІ міжнар. наук. конф., м. Чернівці, 26 серпня 2022 р. Чернівці. С. 247-248 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9825 |
|
dc.description.abstract |
розглянуто перспективи виробництва безглютенових виробів в умовах виробництва |
ru |
dc.publisher |
«Європейська наукова платформа» |
ru |
dc.subject |
глютен, кондитерські вироби, хлібобулочні вироби, виробництво |
ru |
dc.title |
Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS». |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |