Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Качур, Ганна | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T11:59:49Z | |
dc.date.available | 2024-06-13T11:59:49Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Качур Г., Вогнівенко Л. Клонування тварин //«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. - 126 с..- С.50-51 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9669 | |
dc.description.abstract | Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення стійкості до хвороб та шкідників. Наприклад, шляхом клонування тварин з високою стійкістю до певних патогенів можна створити нові генетичні лінії, що дозволить зменшити використання хімічних препаратів у сільському господарстві та підвищити екологічну чистоту продукції | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Клонування тварин | ru |
dc.type | Article | ru |