Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Качур, Ганна
dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2024-06-13T11:59:49Z
dc.date.available 2024-06-13T11:59:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Качур Г., Вогнівенко Л. Клонування тварин //«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. - 126 с..- С.50-51 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9669
dc.description.abstract Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення стійкості до хвороб та шкідників. Наприклад, шляхом клонування тварин з високою стійкістю до певних патогенів можна створити нові генетичні лінії, що дозволить зменшити використання хімічних препаратів у сільському господарстві та підвищити екологічну чистоту продукції ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Клонування тварин ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу