Show simple item record

dc.contributor.author Качур, Ганна
dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2024-06-13T11:59:49Z
dc.date.available 2024-06-13T11:59:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Качур Г., Вогнівенко Л. Клонування тварин //«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. - 126 с..- С.50-51 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9669
dc.description.abstract Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення стійкості до хвороб та шкідників. Наприклад, шляхом клонування тварин з високою стійкістю до певних патогенів можна створити нові генетичні лінії, що дозволить зменшити використання хімічних препаратів у сільському господарстві та підвищити екологічну чистоту продукції ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Клонування тварин ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account