dc.contributor.author |
Качур, Ганна |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-13T11:59:49Z |
|
dc.date.available |
2024-06-13T11:59:49Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Качур Г., Вогнівенко Л. Клонування тварин //«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. - 126 с..- С.50-51 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9669 |
|
dc.description.abstract |
Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості
сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом
вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення
таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення
стійкості до хвороб та шкідників. Наприклад, шляхом клонування тварин з високою стійкістю
до певних патогенів можна створити нові генетичні лінії, що дозволить зменшити
використання хімічних препаратів у сільському господарстві та підвищити екологічну чистоту
продукції |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Клонування тварин |
ru |
dc.type |
Article |
ru |