00 DSpace/Manakin Repository

Актуальні питання розвиток харчової промисловості України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Резвих, Ніна Ігорівна
dc.contributor.author Ляховець, Катерина
dc.date.accessioned 2024-06-12T12:56:54Z
dc.date.available 2024-06-12T12:56:54Z
dc.date.issued 2024-03-21
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9639
dc.description.abstract Сучасна харчова галузь визначається складним сплетінням факторів, які охоплюють технологічний прогрес, зростаючі потреби споживачів, а також екологічні та економічні вимоги. Ця галузь є однією з найважливіших у сучасному світі, впливаючи на життя кожної людини та формуючи культурні та економічні аспекти суспільства. Зростаюча глобалізація та розвиток технологій змушують харчову галузь постійно адаптуватися до нових викликів і тенденцій. Споживачі стають більш свідомими та вимогливими, що вимагає від виробників не лише задоволення базових потреб, але й забезпечення якості, безпеки та сталості продуктів. У зв'язку з цим, харчова галузь перетворюється на платформу інновацій та постійних вдосконалень. ru
dc.subject Харчова промисловість, тенденції, харчування ru
dc.title Актуальні питання розвиток харчової промисловості України ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу