Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Резвих, Ніна Ігорівна | |
dc.contributor.author | Ляховець, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T12:56:54Z | |
dc.date.available | 2024-06-12T12:56:54Z | |
dc.date.issued | 2024-03-21 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9639 | |
dc.description.abstract | Сучасна харчова галузь визначається складним сплетінням факторів, які охоплюють технологічний прогрес, зростаючі потреби споживачів, а також екологічні та економічні вимоги. Ця галузь є однією з найважливіших у сучасному світі, впливаючи на життя кожної людини та формуючи культурні та економічні аспекти суспільства. Зростаюча глобалізація та розвиток технологій змушують харчову галузь постійно адаптуватися до нових викликів і тенденцій. Споживачі стають більш свідомими та вимогливими, що вимагає від виробників не лише задоволення базових потреб, але й забезпечення якості, безпеки та сталості продуктів. У зв'язку з цим, харчова галузь перетворюється на платформу інновацій та постійних вдосконалень. | ru |
dc.subject | Харчова промисловість, тенденції, харчування | ru |
dc.title | Актуальні питання розвиток харчової промисловості України | ru |
dc.type | Thesis | ru |