Репозиторий Dspace

Актуальні питання розвиток харчової промисловості України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Резвих, Ніна Ігорівна
dc.contributor.author Ляховець, Катерина
dc.date.accessioned 2024-06-12T12:56:54Z
dc.date.available 2024-06-12T12:56:54Z
dc.date.issued 2024-03-21
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9639
dc.description.abstract Сучасна харчова галузь визначається складним сплетінням факторів, які охоплюють технологічний прогрес, зростаючі потреби споживачів, а також екологічні та економічні вимоги. Ця галузь є однією з найважливіших у сучасному світі, впливаючи на життя кожної людини та формуючи культурні та економічні аспекти суспільства. Зростаюча глобалізація та розвиток технологій змушують харчову галузь постійно адаптуватися до нових викликів і тенденцій. Споживачі стають більш свідомими та вимогливими, що вимагає від виробників не лише задоволення базових потреб, але й забезпечення якості, безпеки та сталості продуктів. У зв'язку з цим, харчова галузь перетворюється на платформу інновацій та постійних вдосконалень. ru
dc.subject Харчова промисловість, тенденції, харчування ru
dc.title Актуальні питання розвиток харчової промисловості України ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись