DSpace Repository

КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Резвих, Ніна Ігорівна
dc.contributor.author Гладун, Вячеслав
dc.date.accessioned 2024-06-12T12:32:06Z
dc.date.available 2024-06-12T12:32:06Z
dc.date.issued 2023-11-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9633
dc.description.abstract Забезпечення населення України життєво необхідними продуктами харчування, що виробляються з молока, залежить від розвитку ринку молока та кисломолочних продуктів, на функціонування якого в свою чергу впливає стан виробництва, ринкова інфраструктура, дієвість ринкових механізмів, платоспроможність споживачів. Кисломолочні продукти користуються підвищеним попитом завдяки своїм високим смаковим та дієтичним властивостям. Вітчизняний споживчий ринок постійно розширюється за рахунок нових видів молочних продуктів, в тому числі і йогуртів. ru
dc.subject йогурт ,функціональні кисломолочні продукти ru
dc.title КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account