00 DSpace/Manakin Repository

КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Резвих, Ніна Ігорівна
dc.contributor.author Гладун, Вячеслав
dc.date.accessioned 2024-06-12T12:32:06Z
dc.date.available 2024-06-12T12:32:06Z
dc.date.issued 2023-11-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9633
dc.description.abstract Забезпечення населення України життєво необхідними продуктами харчування, що виробляються з молока, залежить від розвитку ринку молока та кисломолочних продуктів, на функціонування якого в свою чергу впливає стан виробництва, ринкова інфраструктура, дієвість ринкових механізмів, платоспроможність споживачів. Кисломолочні продукти користуються підвищеним попитом завдяки своїм високим смаковим та дієтичним властивостям. Вітчизняний споживчий ринок постійно розширюється за рахунок нових видів молочних продуктів, в тому числі і йогуртів. ru
dc.subject йогурт ,функціональні кисломолочні продукти ru
dc.title КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу