Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Резвих, Ніна Ігорівна | |
dc.contributor.author | Гладун, Вячеслав | |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T12:32:06Z | |
dc.date.available | 2024-06-12T12:32:06Z | |
dc.date.issued | 2023-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9633 | |
dc.description.abstract | Забезпечення населення України життєво необхідними продуктами харчування, що виробляються з молока, залежить від розвитку ринку молока та кисломолочних продуктів, на функціонування якого в свою чергу впливає стан виробництва, ринкова інфраструктура, дієвість ринкових механізмів, платоспроможність споживачів. Кисломолочні продукти користуються підвищеним попитом завдяки своїм високим смаковим та дієтичним властивостям. Вітчизняний споживчий ринок постійно розширюється за рахунок нових видів молочних продуктів, в тому числі і йогуртів. | ru |
dc.subject | йогурт ,функціональні кисломолочні продукти | ru |
dc.title | КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |