Репозиторий Dspace

Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків Української степової білої породи

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Соловйов, І. В.
dc.contributor.author Кридова, Л. Ф.
dc.contributor.author Луценко, В. О.
dc.contributor.author Крилов, М. М.
dc.date.accessioned 2020-03-03T10:23:32Z
dc.date.available 2020-03-03T10:23:32Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків української степової білої породи [Текст] І.В.Соловйов, Л.Ф.Кридова,В.О.Луценко,М.М.Крилов . // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 77-80 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/962
dc.description.abstract Перетравність поживних речовин корму у тварин залежить від продуктивності, активності внутрішніх процесів і умовнорефлекторної діяльності організму. Рівень обміну речовин в організмі охоплює всі морфологічні і фізіологічні процеси, сприяє зміні зовнішнього і внутрішнього стану тварин і появі нових функції, котрі в значній ступені залежать від інтенсивності обміну азоту і його трансформації. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків Української степової білої породи ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись