dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-12T10:30:23Z |
|
dc.date.available |
2024-06-12T10:30:23Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.issn |
2664-4819 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9629 |
|
dc.description.abstract |
Важливим аспектом розвитку м’ясної промисловості є удосконалення технологічних прийомів виробництва та підвищення якості готового продукту шляхом зміни його складу чи властивостей. Поєднання нових інгредієнтів разом з традиційними, використання альтернативної сировини є головним принципом досягнення розвитку якості, повноцінності м’ясних виробів, зокрема ковбас |
ru |
dc.publisher |
International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" |
ru |
dc.subject |
Ковбасні вироби, м'ясна сировина |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС |
ru |
dc.type |
Book chapter |
ru |