Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ведмеденко, Олена | |
dc.contributor.author | Корбич, Наталія | |
dc.contributor.author | Пелих, Наталія | |
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T14:16:17Z | |
dc.date.available | 2024-05-30T14:16:17Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Практикум : навчальний посібник / О.В. Ведмеденко, Н.М. Корбич, Н.Л. Пелих, О.І. Любенко. м. Кропивницький : ХДАЕУ, 2024. 332 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9480 | |
dc.description.abstract | Викладено матеріал, необхідний для методичного забезпечення лабораторних і практичних занять з дисципліни «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва». Зокрема, питання біологічних особливостей, відтворення, годівлі, утримання та племінної роботи в кролівництві та звірівництві. Розраховано для здобувачів закладів вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», інших спеціальностей, а також, що займаються науково-дослідними розробками для галузей агропромислового комплексу, викладачів, слухачів системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | кролі | ru |
dc.subject | звірі | ru |
dc.subject | годівля | ru |
dc.subject | утримання | ru |
dc.subject | шкуркова продуктивність | ru |
dc.subject | м'ясна продуктивність | ru |
dc.subject | відтворення | ru |
dc.subject | бонітування | ru |
dc.subject | забій | ru |
dc.title | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Практикум : навчальний посібник | ru |
dc.type | Book | ru |