Репозиторий Dspace

Передумови отримання екологічного м’яса яловичини.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-30T12:58:59Z
dc.date.available 2024-05-30T12:58:59Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9473
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. ru
dc.subject м'ясо ru
dc.title Передумови отримання екологічного м’яса яловичини. ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись