dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-30T08:34:03Z |
|
dc.date.available |
2024-05-30T08:34:03Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.issn |
2786-4596 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9448 |
|
dc.description.abstract |
В роботі наведено технології виготовлення аналогів м’ясної сировини (культивування м’яса in vitro, веганський фарш та мікопротеїн). Встановлено, що продукти з використанням аналогів м’ясної сировини за зовнішнім виглядом, смаком та консистенцією не відрізняються від звичайного м’ясного фаршу (яловичини, нежирної свинини, курятини). Аналоги м’ясної сировини є функціональними, високобілковими та економічно вигідними інгредієнтами. |
ru |
dc.publisher |
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсон : Видавничий дім «Гельветика» |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип. 1; |
|
dc.subject |
м’ясо, м’ясна сировина, аналоги, in vitro, веганський фарш, мікопро-теїн |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ |
ru |