Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T08:34:03Z | |
dc.date.available | 2024-05-30T08:34:03Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.issn | 2786-4596 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9448 | |
dc.description.abstract | В роботі наведено технології виготовлення аналогів м’ясної сировини (культивування м’яса in vitro, веганський фарш та мікопротеїн). Встановлено, що продукти з використанням аналогів м’ясної сировини за зовнішнім виглядом, смаком та консистенцією не відрізняються від звичайного м’ясного фаршу (яловичини, нежирної свинини, курятини). Аналоги м’ясної сировини є функціональними, високобілковими та економічно вигідними інгредієнтами. | ru |
dc.publisher | Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсон : Видавничий дім «Гельветика» | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип. 1; | |
dc.subject | м’ясо, м’ясна сировина, аналоги, in vitro, веганський фарш, мікопро-теїн | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | ru |