Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-30T08:34:03Z
dc.date.available 2024-05-30T08:34:03Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.issn 2786-4596
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9448
dc.description.abstract В роботі наведено технології виготовлення аналогів м’ясної сировини (культивування м’яса in vitro, веганський фарш та мікопротеїн). Встановлено, що продукти з використанням аналогів м’ясної сировини за зовнішнім виглядом, смаком та консистенцією не відрізняються від звичайного м’ясного фаршу (яловичини, нежирної свинини, курятини). Аналоги м’ясної сировини є функціональними, високобілковими та економічно вигідними інгредієнтами. ru
dc.publisher Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсон : Видавничий дім «Гельветика» ru
dc.relation.ispartofseries Вип. 1;
dc.subject м’ясо, м’ясна сировина, аналоги, in vitro, веганський фарш, мікопро-теїн ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись