DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-30T08:34:03Z
dc.date.available 2024-05-30T08:34:03Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.issn 2786-4596
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9448
dc.description.abstract В роботі наведено технології виготовлення аналогів м’ясної сировини (культивування м’яса in vitro, веганський фарш та мікопротеїн). Встановлено, що продукти з використанням аналогів м’ясної сировини за зовнішнім виглядом, смаком та консистенцією не відрізняються від звичайного м’ясного фаршу (яловичини, нежирної свинини, курятини). Аналоги м’ясної сировини є функціональними, високобілковими та економічно вигідними інгредієнтами. ru
dc.publisher Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсон : Видавничий дім «Гельветика» ru
dc.relation.ispartofseries Вип. 1;
dc.subject м’ясо, м’ясна сировина, аналоги, in vitro, веганський фарш, мікопро-теїн ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account