dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-17T13:22:42Z |
|
dc.date.available |
2024-05-17T13:22:42Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.issn |
2786-4596 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9382 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведено визначення впливу температури охолодження на якісні характери- стики м’яса різних видів сільськогосподарської сировини.
Від способу та умов зберігання залежать не лише якісна характеристика м’яс- ної сировини, а й економічні показники процесу виробництва. На практиці, найчастіше застосовують два типи: охолоджування або заморожування однофазним методом (коли м’ясо в парному стані заморожують безпосередньо після первинної обробки), чи двофаз- ним методом (коли м’ясо заморожують після попереднього охолодження). |
ru |
dc.publisher |
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсонський державний аграрно- економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2023. |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип. 5.; |
|
dc.subject |
м’ясо, охолодження, заморожування, зберігання |
ru |
dc.title |
ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ ОХОЛОДЖЕННЯ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |