Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.date.accessioned | 2024-05-17T13:22:42Z | |
dc.date.available | 2024-05-17T13:22:42Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.issn | 2786-4596 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9382 | |
dc.description.abstract | У статті наведено визначення впливу температури охолодження на якісні характери- стики м’яса різних видів сільськогосподарської сировини. Від способу та умов зберігання залежать не лише якісна характеристика м’яс- ної сировини, а й економічні показники процесу виробництва. На практиці, найчастіше застосовують два типи: охолоджування або заморожування однофазним методом (коли м’ясо в парному стані заморожують безпосередньо після первинної обробки), чи двофаз- ним методом (коли м’ясо заморожують після попереднього охолодження). | ru |
dc.publisher | Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсонський державний аграрно- економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2023. | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип. 5.; | |
dc.subject | м’ясо, охолодження, заморожування, зберігання | ru |
dc.title | ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ ОХОЛОДЖЕННЯ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | ru |
dc.type | Article | ru |