Репозиторий Dspace

ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ ОХОЛОДЖЕННЯ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-05-17T13:22:42Z
dc.date.available 2024-05-17T13:22:42Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.issn 2786-4596
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9382
dc.description.abstract У статті наведено визначення впливу температури охолодження на якісні характери- стики м’яса різних видів сільськогосподарської сировини. Від способу та умов зберігання залежать не лише якісна характеристика м’яс- ної сировини, а й економічні показники процесу виробництва. На практиці, найчастіше застосовують два типи: охолоджування або заморожування однофазним методом (коли м’ясо в парному стані заморожують безпосередньо після первинної обробки), чи двофаз- ним методом (коли м’ясо заморожують після попереднього охолодження). ru
dc.publisher Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. Херсонський державний аграрно- економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2023. ru
dc.relation.ispartofseries Вип. 5.;
dc.subject м’ясо, охолодження, заморожування, зберігання ru
dc.title ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ ОХОЛОДЖЕННЯ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись