Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Любов | |
dc.date.accessioned | 2024-05-10T15:45:02Z | |
dc.date.available | 2024-05-10T15:45:02Z | |
dc.date.issued | 2024-05-10 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.М. (2024). Рекламний потенціал неймінгу: назви закладів громадського харчування м.Львова. ГРААЛЬ НАУКИ : міжнар. наук. журнал. – Вінниця : ГО «Європейська наукова платформа»; НУ «Інститут науково-технічної інтеграції та співпраці». No 39. С.456-462. | ru |
dc.identifier.issn | 2710–3056 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9373 | |
dc.description.abstract | У Львові працюють близько тисячі закладів громадського харчування: ресторани, кав’ярні, паби, бари, кондитерські, цукерні, бістро, піцерії тощо. Кожен з них має вивіску на фасаді з інформацією про найменування, яке в тій чи іншій мірі виконує функцію реклами. Багато закладів харчування мають назви, які безпосередньо інформують про специфіку закладу, його меню, їжу, послуги. Назви закладів з асоціативно-образною номінацією – це ті, які побічно інформують споживача, дають певний натяк на закладений в них зміст про різноманітність їжі, послуг. Умовно-символічна номінація закладів є прихованою рекламою або взагалі не виконує функцію реклами | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ГО «Європейська наукова платформа»; НУ «Інститут науково-технічної інтеграції та співпраці» | ru |
dc.subject | ергоніми, номінація, пряма реклама, побічна реклама, прихована реклама | ru |
dc.title | Рекламний потенціал неймінгу: назви закладів громадського харчування м.Львова | ru |
dc.type | Article | ru |