DSpace Repository

ВПЛИВ ДОБАВОК ГІДРОБІОНТІВ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Дмитро Павлович
dc.contributor.author Гіренко, Наталія Ігорівна
dc.contributor.author Дуб, Володимир Васильович
dc.date.accessioned 2024-04-30T07:55:26Z
dc.date.available 2024-04-30T07:55:26Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Крамаренко Д.П., Гіренко Н.І., Дуб В.В. Вплив добавок гідробіонтів на технологічні властивості та показники якості борошняних виробів/ Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 2022. С. 345-346 ru
dc.identifier.isbn 978-617-602-312-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9349
dc.description.abstract Однією з найважливіших проблем, які стоять перед харчовою промисловістю України, є забезпечення населення продуктами харчування з підвищеною харчовою цінністю. На сьогодні удосконалюються технології виробництва традиційних продуктів харчування й створюються нові покоління харчових продуктів, що відповідають потребам сьогодення. Хлібобулочні вироби є продуктами масового, регулярного споживання в їжу, тому за допомогою регулювання їх хімічного складу можна впливати на харчовий раціон і стан здоров’я людини. Хімічний склад більшості сортів хліба характеризується високим змістом вуглеводів, незбалансованістю білків, мінеральних речовин, вітамінів і поліненасичених жирних кислот групи ω-3. Актуальним є використання функціональних хлібобулочних виробів, збагачених есенційними нутрієнтами, за допомогою яких можна ефективно корегувати склад добового раціону людини ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Львівський торговельно-економічний університет ru
dc.subject гідробіонти, борошняні вироби, технологічні властивості, харчова цінність, технології виготовлення ru
dc.title ВПЛИВ ДОБАВОК ГІДРОБІОНТІВ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account