dc.contributor.author |
Дуб, Володимир Васильович |
|
dc.contributor.author |
Радутна, Юлія Михайлівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-26T14:00:25Z |
|
dc.date.available |
2024-04-26T14:00:25Z |
|
dc.date.issued |
2023-12 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9333 |
|
dc.description.abstract |
Одним з пріоритетних завдань збалансованого розвитку України є застосування нових принципів та ефективних заходів, націлених на інтеграцію екологічної складової в усі галузі економіки. На сьогодні туристична сфера щорічно генерує 5% світового діоксиду вуглецю згідно із дослідженнями вчених На даний час заклади тимчасового розміщення такого типу пропонують різну еко-продукцію, наприклад, шампуні, гелі для душу, мило, лосьйони, кондиціонери з упаковкою, яка швидко розкладаються в землі, а самі засоби не містять силіконів, синтетичних поверхнево-активних речовин, парабенів які забруднюють воду. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ (ПУЕТ) |
ru |
dc.subject |
Індустрія гостинності, екологічність, еко-продукція, відходи, навколишнє середовище |
ru |
dc.title |
ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |