Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дуб, Володимир Васильович | |
dc.contributor.author | Радутна, Юлія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T14:00:25Z | |
dc.date.available | 2024-04-26T14:00:25Z | |
dc.date.issued | 2023-12 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9333 | |
dc.description.abstract | Одним з пріоритетних завдань збалансованого розвитку України є застосування нових принципів та ефективних заходів, націлених на інтеграцію екологічної складової в усі галузі економіки. На сьогодні туристична сфера щорічно генерує 5% світового діоксиду вуглецю згідно із дослідженнями вчених На даний час заклади тимчасового розміщення такого типу пропонують різну еко-продукцію, наприклад, шампуні, гелі для душу, мило, лосьйони, кондиціонери з упаковкою, яка швидко розкладаються в землі, а самі засоби не містять силіконів, синтетичних поверхнево-активних речовин, парабенів які забруднюють воду. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ (ПУЕТ) | ru |
dc.subject | Індустрія гостинності, екологічність, еко-продукція, відходи, навколишнє середовище | ru |
dc.title | ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | ru |
dc.type | Thesis | ru |