Репозиторий Dspace

ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дуб, Володимир Васильович
dc.contributor.author Радутна, Юлія Михайлівна
dc.date.accessioned 2024-04-26T14:00:25Z
dc.date.available 2024-04-26T14:00:25Z
dc.date.issued 2023-12
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9333
dc.description.abstract Одним з пріоритетних завдань збалансованого розвитку України є застосування нових принципів та ефективних заходів, націлених на інтеграцію екологічної складової в усі галузі економіки. На сьогодні туристична сфера щорічно генерує 5% світового діоксиду вуглецю згідно із дослідженнями вчених На даний час заклади тимчасового розміщення такого типу пропонують різну еко-продукцію, наприклад, шампуні, гелі для душу, мило, лосьйони, кондиціонери з упаковкою, яка швидко розкладаються в землі, а самі засоби не містять силіконів, синтетичних поверхнево-активних речовин, парабенів які забруднюють воду. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ (ПУЕТ) ru
dc.subject Індустрія гостинності, екологічність, еко-продукція, відходи, навколишнє середовище ru
dc.title ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись