Репозиторий Dspace

Розвиток основ безглютенового харчування в Україні та світі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-04-01T06:39:07Z
dc.date.available 2024-04-01T06:39:07Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9247
dc.language.iso other ru
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції/ За ред. Пелих Н.Л., Ушакова С.В.- Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. – 399 с. ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безглютенова продукція ru
dc.subject якість ru
dc.title Розвиток основ безглютенового харчування в Україні та світі ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись