00 DSpace/Manakin Repository

Баранина – склад, вид та властивості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корбич, Н.М
dc.contributor.author Божкевич, М.С.
dc.date.accessioned 2024-02-01T13:03:10Z
dc.date.available 2024-02-01T13:03:10Z
dc.date.issued 2023-05-10
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9140
dc.language.iso other ru
dc.publisher Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей,. [Електронне видання] – Херсон: ХДАЕУ, 2023 ru
dc.title Баранина – склад, вид та властивості ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу