00 DSpace/Manakin Repository

Використання м'ясних емульсій у технології січених напівфабрикатів.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author М'ясникевич, Н.А.
dc.date.accessioned 2024-02-01T08:44:24Z
dc.date.available 2024-02-01T08:44:24Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 10 травня 2023р. [Електронне видання] – Херсон: ХДАЕУ, 2023. - 132 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9128
dc.title Використання м'ясних емульсій у технології січених напівфабрикатів. ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу