Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T07:54:59Z | |
dc.date.available | 2024-02-01T07:54:59Z | |
dc.date.issued | 2023-10-26 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9117 | |
dc.description.abstract | Важливу роль в формування іміджевої привабливості, якості, безпечності продуктів харчування займають пакувальні матеріали. Сьогодення вимагає від виробників використання пакувального матеріалу, яке є нескладним для виробництва, економічним, надійним, безпечним та екологічним. Світовий ринок диктує для виробників продуктів харчування України вимоги щодо створення якісних, безпечних товарів у надійній, екологічній упаковці. | ru |
dc.publisher | Збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Національний університет харчових технологій, м. Київ | ru |
dc.subject | Пакування, харчові продукти, безпечність | ru |
dc.title | Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення | ru |