00 DSpace/Manakin Repository

Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-02-01T07:54:59Z
dc.date.available 2024-02-01T07:54:59Z
dc.date.issued 2023-10-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9117
dc.description.abstract Важливу роль в формування іміджевої привабливості, якості, безпечності продуктів харчування займають пакувальні матеріали. Сьогодення вимагає від виробників використання пакувального матеріалу, яке є нескладним для виробництва, економічним, надійним, безпечним та екологічним. Світовий ринок диктує для виробників продуктів харчування України вимоги щодо створення якісних, безпечних товарів у надійній, екологічній упаковці. ru
dc.publisher Збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Національний університет харчових технологій, м. Київ ru
dc.subject Пакування, харчові продукти, безпечність ru
dc.title Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу