Репозиторий Dspace

Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-02-01T07:54:59Z
dc.date.available 2024-02-01T07:54:59Z
dc.date.issued 2023-10-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9117
dc.description.abstract Важливу роль в формування іміджевої привабливості, якості, безпечності продуктів харчування займають пакувальні матеріали. Сьогодення вимагає від виробників використання пакувального матеріалу, яке є нескладним для виробництва, економічним, надійним, безпечним та екологічним. Світовий ринок диктує для виробників продуктів харчування України вимоги щодо створення якісних, безпечних товарів у надійній, екологічній упаковці. ru
dc.publisher Збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Національний університет харчових технологій, м. Київ ru
dc.subject Пакування, харчові продукти, безпечність ru
dc.title Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись