dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-01T07:54:59Z |
|
dc.date.available |
2024-02-01T07:54:59Z |
|
dc.date.issued |
2023-10-26 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9117 |
|
dc.description.abstract |
Важливу роль в формування іміджевої привабливості, якості, безпечності продуктів харчування займають пакувальні матеріали. Сьогодення вимагає від виробників використання пакувального матеріалу, яке є нескладним для виробництва, економічним, надійним, безпечним та екологічним. Світовий ринок диктує для виробників продуктів харчування України вимоги щодо створення якісних, безпечних товарів у надійній, екологічній упаковці. |
ru |
dc.publisher |
Збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Національний університет харчових технологій, м. Київ |
ru |
dc.subject |
Пакування, харчові продукти, безпечність |
ru |
dc.title |
Вплив пакувальних матеріалів на безпечність харчових продуктів оздоровчого призначення |
ru |